Felhasználási feltételek

A jelen felhasználási feltételek (a továbbiakban „Felhasználási Feltételek”) a violaparis.hu honlapon (a továbbiakban „Honlap”) elérhető információk és anyagok (képi, mozgóképi és szöveg) igénybevételére és felhasználására vonatkozó, jogilag kötelező feltételeket határozzák meg. A weboldal használatára vonatkozó feltételek a weboldalra történő belépés után válnak érvényessé.

A honlap fenntartója és üzemeltetője a Vitapress Kft (2330 Dunaharaszti, Bláthy Ottó. u. 2.); a továbbiakban „Üzemeltető”.

A Honlap és annak képi és szöveges valamint szerkezeti kialakítása egyéni eredeti jelleget hordoz, így szerzői jogi védelem alatt áll. Az Üzemeltető a szerzői jogi jogosultja a Honlapon megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak. A honlapon szereplő megjelölések, logók, stb. védjegyoltalom alatt is állnak.

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Felhasználási Feltételeket bármikor, a jelen közlés frissítése útján felülvizsgáljuk vagy módosítsuk. A Felhasználási Feltételek legutóbbi frissítésének időpontját a Felhasználási Feltételek alján lévő dátum jelöli. A Felhasználó felelőssége, hogy a Felhasználási Feltételek változásait figyelemmel kísérje, a honlap módosítást követő használata a módosított feltételek elfogadását jelenti.

Feltételek

A sajtóközlemények kivételével tilos a Honlap tartalmát nyilvános vagy kereskedelmi célokra az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül megosztani, módosítani vagy felhasználni, ideértve a teljes tartalmat, a képeket, hang- és képfelvételeket. A Honlap tartalmának másolása, egészének vagy részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy nyomtatása kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

Frissítve: 2023.10.16.